Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото:

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото:
Коментари Харесай

Кино: "Момчета за пример"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
+ + + от 5
Още от същото: " Зубрачки " Филмът (Good Boys) е за оня несръчен миг, когато детството не си е отишло още, само че и порастването не е пристигнало напълно. Тогава сме слаби и уязвими, само че и научаваме едновременно нови и " неразрешени " неща. Нюансът тук е, че героите са деца на по 11-12, а дребните реализатори (Джейкъб Тръмбли – момченцето от " Стаята ", Кийт Уилямс и Брейди Нуун) са на същата възраст. Мислете за тях като за идващите Сет Роугън, Джона Хил или Майкъл Сера и няма да сбъркате.

Засега са още при започване на шести клас и имат усложнения с новите хормони в телата си, косите погледи на девойките и това да са " куул " непременно пред по-напредналите (или както се споделя в ученическите комедии от холивудски вид – " известните " ) момчета. Макс (Тръмбли) е поканен на празненство с въртене на бутилка и би трябвало незабавно да се научи да се целува; тъмнокожият Лукас, прибързано източен на височина, само че с детската заложба да си споделя всичко в най-неудобния миг, би трябвало да одобри новината за развода на родителите си; напереният Тор би трябвало да се реши да взе участие в учебния мюзикъл, до момента в който бие върха по глътки бира сред шестите класове. Децата бързат към " лошотиите " на възрастните и единствено съхранената им непорочност ги пази. Спокойно, това е до време.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Комедията е в духа на Джъд Апатау и Сет Роугън (продуцент тук), режисира роденият в Украйна сценарист ( " Палавата класна ", " Офисът " ) Джийн Ступницки. Много от шегите са " мръсни ", гегът е в това, че децата не схващат възрастното им значение. Грубият комизъм е хвърлен в лицето, без нюанси. На места той е на гърба на децата и къде тук е смешното остава мистерия. Ритъмът е стремглав, по мелодичния рап в саундтрака. С предстоящите сантиментални паузи за смисъла на другарството и какъв брой е значимо да намериш гения си.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР