Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото:

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото:
Коментари Харесай

Кино: "Smart Коледа"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
+ + + от 5Още от същото: " Ян Бибиян "

На прожекцията в границите на " Киномания " салонът беше цялостен с деца и те бяха най-адекватните фенове. Смяха се на смешните места, радваха се на песните, най-после техните овации бяха най-силни. Филмът ги беше спечелил. Шарен, палав и логичен, с български сюжет, положителни артисти и няколко песни за въодушевление. Децата са най-искрената аудитория, усещат по кое време с тях " се играе " почтено.

Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък. " Smart Коледа " е истинска концепция на Мария Веселинова (35), първо театрална актриса, след това кинорежисьор. Водила е детски театрални школи в провинцията и София, има осъществени сполучливи представления ( " Джули Марули в страната на бонбоните ", 2011). Основната сюжетна линия на кино лентата – модерно българско момче в работилницата на Дядо Коледа – е от сюжет на Веселинова за празничен театър, игран няколко години.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Филмът е реалност с поддръжката за дебют на НФЦ (610 хиляди лева.) и помощта на съидейници с гений. Сценографията (Мира Каланова), костюмите (Антония Попова ) и резултатите (компютърна анимация и комбинирани кадри) вършат историята същинска за детските очи, без значение от лимитите на бюджета. Малкият Константин Гергинов като момчето с коледното премеждие е изобретение, камерата (Георги Челебиев) го обича. Калин Врачански и Константин Лунгов обличат по размер възрастните функции, групата на елфите е основно от куклени артисти, с инстинкт да работят за деца. Като Дядо Коледа Кръстю Лафазанов е спестовен и по този начин още по-смешен.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Посланието за полезността на общуването в претъпкан с технологии и подвластен от тях свят е изведено игриво, без дидактика. Опаковано в гегове и добродушни смехории, с съответни песни (Александър Костов, Георги Стрeзов, Ангел Бешев) и хореография (Боряна Иванова). Пакет детско коледно въодушевление за цялото семейство.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР