Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + и 1/2 от 5Още

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + и 1/2 от 5Още
Коментари Харесай

Кино: "Тежки времена в "Ел Роял"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
+ + + и 1/2 от 5
Още от същото: " Омразната осморка ".

Филмът (Bad Times At the El Royale) бе определен да закрие европейския фестивал на най-вече авторското кино в Сан Себастиан през септември. Дело е на Дрю Годард, създател в традициите на Тарантино и Родригес, занаятчия на сочни, жанрово основани персонажи. Сценарист (Cloverfield, " Марсианецът " ) и режисьор ( " Хижа в гората " ) с корени в писането за телевизия ( " Бъфи, килърката на вампири ", Lost). Лошите времена в заглавието е сбогуването с 60-те, с идеализма по Кенеди и битническата независимост. " Ел Роял " е само място на действието, крайпътен мотел с секрети в традициите на " Психо ".

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Усещането е театрално, действието е разграничено на актове с имената на персонажите. Важни са думите им, отварящи пред очите ни пластове биография с секрети в предишното. Жанровата територия е на класическия ноар с моменти на тайнственост и черен комизъм. Насилието е продължение на думите, стилизирано и в упор, когато времената станат фактически " тежки ".

Персонажите са архетипни, положителните артисти ги оживяват със модерна вероятност. Джеф Бриджис е ирландски духовник с минало на банков обирджия. Синтия Ериво (актьорско и певческо изобретение с " Тони " за " Пурпурен цвят " на Бродуей) е тъмнокожа соул певица, робиня на мениджъра си, с фантазии за солова кариера. Джон Хам е суетлив търговски пасажер на прахосмукачки, само че и сътрудник с умения. Дакота Джонсън е хубавицата с темперамент, хипарка с пушка в ръка.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Филмът се получава в моментите, когато тези pulp fiction пионки допрян действителни усеща и съпричастие у фена. Тогава прощаваш обяснителния темп и самолюбуването на стила. Остават двете соул осъществявания на Ериво в кулминационните точки. Човешкият заряд под жанровата черупка. Гърчовете на тези измъчени души, всяка долазваща до своя предел на възмездие. Катализатор е печатът на новото параноично време, на Чарлз Менсън (оригинален в тази линия Крис Хемсуърт), на Никсън и Хувър, изтриващо загатна за Кенеди и Монро, за " децата на цветята ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР