Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Оценка: 2½ от 5Още от

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Оценка: 2½ от 5Още от
Коментари Харесай

Кино: "Близнакът"

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Капитал Смаляване
Оценка: 2½ от 5Още от същото: LooperС " Животът на Пи " (2012) Лий сподели, че и хората от близко, с вътрешните им драми и самотни завършения, могат да са забавни на 3D. Без да е нужно да се върви в други светове като в " Аватар ". Оттогава тайванският занаятчия вижда естетическата си задача в развиването на триизмерната технология до цялостния й капацитет. Но за това му би трябвало наличие, почтено за съвършенството на техниката.

А " Близнакът " е второстепенен шпионски трилър но " Борн " и десетки други. 51-годишният в този момент Уил Смит е в битка със самия себе си на 23. И двамата са машини за ликвидиране, дуелите са от Колумбия до Будапеща. Между тях има красива агентка (Мери Уинстед) за малко романтика и китайски най-хубав другар (Бенедикт Уонг) за комедийно разпределяне. Клайв Оуен е в най-плоската си негативна роля на международен изверг, играещ си на бог с ДНК клонинги.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Дигиталното копие на младия Смит е напълно до лицевата гримаса и отронената сълза. Дело е на магьосниците от Weta, оживили Амгъл и след това приматския водач Цезар от " Планетата на маймуните ". Сценарият обаче е от 1997 година, чакал е технологиите да настигнат концепцията. Междувременно са излезли неприятни ( " Репликантът " с Ван Дам, 2001), само че и по-добри разновидности ( " Looper: Убиец във времето ", 2012). Явно 2019 ще е година на цифровите подмладявания, чакаме " Ирландецът " на Скорсезе.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР