Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Оценка: 2 и ½ от

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Оценка: 2 и ½ от
Коментари Харесай

Кино: "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Капитал Смаляване
Оценка: 2 и ½ от 5
Още от същото: " Бързи и гневни: N " Сериите се оказаха изненадващо дълголетни и някак си неуместно занимателни. Започнаха през 2001 година единствено с автомобилни каскади, мъжки дует с чепато другарство (Вин Дизел – Пол Уокър) и няколко хубави девойки за тласък и избавяне.

През годините бяха добавяни шпионаж и кражби, стигна се и до избавяне на света. Каскадите ставаха все по-зависими от CGI, гравитацията и законите на физиката важаха все по-малко. В " номер 5 " се включи Хобс (Дуейн Джонсън) като федерален сътрудник по опиатите, в " номер 6 " пристигна Шоу (Джейсън Стейтъм), наемник с минало в MI6. В " номер 8 " двамата трябваше да бягат от суперзатвор, до момента в който си изясняваха кой е по-мъжествен.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Сега (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), в нещо като " Осем и половина " (с опрощение към Фелини) и без връзка с Дизел и " бързо-яростната " линия, двамата имат цялостен филм да се схванат по мъжка линия и да проработят за обща идея - спасяването на света (sic). Тайна фашизоидна организация се бори за " съвършено човечество ", желае да заличи " слабите " с програмируем вирус. Негов преносител се оказва сестрата на Шоу, останала в MI6, с която той не си приказва от години (звездата на британския спектакъл Ванеса Кърби). Заплахата зад спасителите е тъмнокож терминатор (Идрис Елба).

Режисьорът Лийч е някогашен координатор по каскадите, сюжетът е едвам има мотив за тях. Гонитбите са в Лондон, Чернобил и о. Самоа (откъдето е Джонсън - Скалата). Планът за отмъкване на вируса е под името " Мик Джагър " (един отвлича вниманието на публиката, до момента в който другите " вършат музиката " ). Колите се движат повече странично, моторите и камионите са по-често във въздуха. При пукотевица падат единствено статистите, паузите са едвам се чуят закачките сред мъжагите, или какъв брой е значимо " фамилията ". Куриозно, само че сред Стейтъм и Скалата имало контракт за еднакъв брой понесени удари. Имате време да ги броите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР