Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване + + + + от

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване + + + + от
Коментари Харесай

Кино: "То: Част втора"

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Капитал Смаляване
+ + + + от 5
Още от същото: " То " (2017)
Сме ли това, което желаеме да забравим? Ще оставим ли контузиите и тревогите да ни дефинират? Или ще изровим положителните си мемоари за опора и избавление? С тези въпроси стартира втората глава (It Chapter Two) на общия филм " То " (2017-2019).

Екранизацията е монументална и амбициозна като самия разказ от 1986 година И явно е утвърдена и подкрепена от Стивън Кинг, който има петминутна говореща роля като притежател на магазин за антики. Отделно писателят се явява в клипче преди прожекцията, кани феновете на " То " (сигурен е, че те ще са много) да видят и упования в края на октомври " Доктор Сън " (продължение на " Сиянието " ).

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В лицето на аржентинския арт режисьор Анди Мускети Кинг има правилен почитател и рискуващ актьор с обсег и въображение. Той връща децата от първия филм освен в реминисценции, само че и в нови епизоди. Има смелостта да стартира втория филм с жесток в реализма си акт на хомофобско принуждение, с цел да покаже къде е същинският смут. Минали са 27 години, шестте момчета и червенокосата Бевърли (Джесика Частейн) са пораснали. Клоунът Пениуайз (Бил Скарсгаард) се е завърнал и убива още веднъж в тихото американско градче. Приятелите могат да го победят единствено дружно и в случай че преди този момент всеки е надмогнал тайните си страхове.

Момчетата са пораснали в публицист, пробил в Холивуд (Джеймс Макавой), стендъп комедиант (Бил Хейдър), осигурител, проектант и библиотекар. След бащата принудител Бевърли има брачен партньор за принудител. Всеки самичък ще открие реликвата от детството, която го дефинира (затова и филмът е към 3 часа). Антологията на шоковите моменти е и от други книги/филми на Кинг. Реките кръв от " Кери ", главата от " Нещото ", къщата на ужасите от " Полтъргайст ". Но това, което остава, е една остаряла пощенска картичка с признанието в обич " Косите ти са зимен огън ". Хорърът тук има и сърце.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР