Илюстрация УикипедияСтотици туристи, сред които и българи, са блокирани на

...
Илюстрация УикипедияСтотици туристи, сред които и българи, са блокирани на
Коментари Харесай

Какво се случва в българите, блокирани в Гърция заради счупен ферибот

Илюстрация Уикипедия

Стотици туристи, измежду които и българи, са блокирани на пристанището в Александруполис и на остров Самотраки поради щета в единствения ферибот, който свързва острова с пристанищния град, написа Блиц.

``
реклама
„ Свържете се с пристанищните управляващи, в случай че имате резервация за отмора на острова “, поучават от фериботната компания.
 
Пътническата компания заяви, че от на следващия ден може да обезпечи единствено трансфер на туристите, само че не и на колите.
 
Голяма част от колите съумяха да се транспортират нощес до Александруполис и до Самотраки, само че компанията няма решение за идващите дни.
 
Кметът на остров Самотраки Танасис Вицас заяви, че е в непрекъсната връзка с министерството на комерсиалния флот и се чака да бъде изпратен различен ферибот, само че без да показва съответно ден и час.
 
Туристическите организации осведомят всички пасажери с резервации от и към остров Самотраки да се свържат с пристанищните управляващи.
 
Според управляващите гръцкият флот за крайбрежно мореплаване е остарял и рисков за околната среда. Затова би трябвало да бъде възобновен.
 
Средната възраст на наличните 41 ферибота, експлоатирани от трите съществени фериботни компании, е 19 години.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР