> ИлюстрацияПрибрах се от Англия с полет от Лондон в

...
> ИлюстрацияПрибрах се от Англия с полет от Лондон в
Коментари Харесай

Варненка, завърнала се от Англия, изкара 2 карантини и разказа за ужаса

 > Илюстрация
" Прибрах се от Англия с полет от Лондон при започване на юли. Тогава към момента имаше 14-дневна карантина за идващите от Острова. Изолирах се в обособен апартамент от околните си и 14 дни стоях там, изцяло сама, без да се виждам с никой.

След приключването на интервала, за мое лично утешение взех решение да се проучвам, преди да се срещна със фамилията си, за която среща бях зажадняла от към този момент близо година. Тестът излезе позитивен. Свързах се с РЗИ-Варна, от където ми направиха втори тест - също позитивен. Така стартира моята втора 14-дневна карантина, през която какви ли не мисли ми минаха през главата.

Като превъртам спомените си обратно, в първата седмица, откакто се прибрах от Англия, ме боля леко гърлото, пих чай, хапчета и за три дни ми мина. Не съм имала температура или някакво друго неразположение. Според мен съм се заразила тук на летището в София, където ни държаха близо 2 часа всички пристигнали, в затворено помещение, без особени защитни ограничения, с цел да попълняме документите за наложителната карантина ", описа пред кореспондент на медията 36-годишната варненка.

 

През тези 28 дни никой нито е потърсил, нито е ревизирал младата жена дали съблюдава наложената й карантина. 

 

" Нито полиция, нито РЗИ, макар че дадоха обещание да ми се обадят при изтичнаето на вторите 14 дни, с цел да ми създадат нов тест. Така на 15-ия ден ги потърсих сама. Вече повече от две седмици съм чиста, само че в този момент не мога да се прибера назад в Англия, където е моето семейство й работата ми, изключително като знам, че ме чака нова карантина, само че там нещата са изцяло разнообразни! ", показа още дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР