илюстрация: ПетелВчера около 19:40 ч., на ремонтен участък на АМ

...
илюстрация: ПетелВчера около 19:40 ч., на ремонтен участък на АМ
Коментари Харесай

Двама шофьори и три момчета пострадаха при катастрофа на АМ „Хемус на участък в ремонт

илюстрация: " Петел "

Вчера към 19:40 ч., на ремонтен сектор на Автомагистрала „ Хемус “, при обособено с пътни знаци в двете посоки придвижване на МПС, 53-годишен лидер на „ Сеат “ навлиза в лентата за насрещно придвижване и удря „ Тойота “, която излиза от платното за придвижване и се блъска в крайпътно дърво, а „ Сеат “-ът стопира в крайпътния прием. Това оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Вследствие на произшествието са получили травми 45-годишната лидерка на „ Тойота “-та, три момчета, които са били пасажери в колата ѝ и лидерът на „ Сеат “-а. В болница е открито, че дамата е с травма на гален, 17-годишен юноша е с травма на гален, 16-годишен юноша е с травма на глава, 13-годишно момче е с травма на коляно. Водачът на  „ Сеат “-а е с травма на глава. Оказана им е здравна помощ и са ориентирани за домашно лекуване.

От ОД Министерство на вътрешните работи - Варна оповестиха и за още един пътен случай с потърпевшо дете, който е станал през вчерашния ден. Около 19:30 ч. в с. Пчелник (общ. Д. Чифлик) 6-годишно момче ненадейно излиза на пътното платно и се блъска странично в „ Опел Зафира “, ръководен от 18-годишен лидер. Детето е прегледано в медицински център в гр. Долни чифлик, открито е охлузване на десен крайник, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР