илюстрация ПетелВчера около 19:00 ч. на ул. Преслав“ във Варна

...
илюстрация ПетелВчера около 19:00 ч. на ул. Преслав“ във Варна
Коментари Харесай

Двама пешеходци и мотопедист пострадаха при пътни инциденти във Варна

илюстрация " Петел "

Вчера към 19:00 ч. на ул. „ Преслав “ във Варна 44-годишна лидерка на „ Хонда CRV “ при придвижване обратно блъска намиращия се зад колата 89-годишен пешеходец, който получава травми на глава, гръдеш панер и десен крайник. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна.

Пострадалият е настанен в болница за наблюдаване, няма заплаха за живота му.

По-рано, към 14:55 ч., на кръстовището на улиците „ Г. Бенковски “ и „ Хр. Попович “, „ ДЕУ ръководен от 60-годишен лидер блъска на пешеходна пътека 24-годишен пешеходец, който в резултат на удара получава травми на глава и дясно рамо. Оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване.

Около 18:00 ч. в под земята паркинг на хотел в кк „ Св. Св. Конст. и Елена “ 39-годишен лидер на мотопед губи надзор над МПС и се блъска в подпорна бетонна колона, в резултат на което е получил контузия на крайник. Оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лекуване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР