Илюстрация Ние не си тръгваме. Ще останем с животните, казват

...
Илюстрация Ние не си тръгваме. Ще останем с животните, казват
Коментари Харесай

Служителите в украинските спасителни приюти отказват да изоставят хиляди домашни любимци: Оставаме с животните

Илюстрация

„ Ние не си тръгваме. Ще останем с животните ", споделят чиновниците в украинските избавителни приюти, които отхвърлят да изоставят хиляди домашни любимци, оставени в раздраната от война страна, защото храната и ресурсите стават все по-оскъдни.
Хиляди кучета, котки и други животни са в избавителни убежища в Украйна.
Техните всеотдайни и смели пазители са отказали да оставят животните.

Ветеранът за хуманно отношение към животните Лора Симпсън, която е създател на Harmony Fund, американска организация с нестопанска цел, предоставя грижи за украинските приюти от години.

Симпсън сподели за DailyMail.com: „ Говорих с няколко притежатели на приюти и несъмнено, те са уплашени, само че няма да изоставят животните си. Виждам толкова доста сърце в Украйна ".

Марина Дили е създател на ситуиран в Днепър дом на към 650 кучета и 200 котки. Тя сподели пред DailyMail.com: „ Имаме задоволително храна за няколко дни, само че в случай че никой не ни помогне и в случай че НАТО не затвори небето над Украйна, опасявам се, че тези кучета ще имат дребен късмет за оцеляване “, добави Дили.

" Градът ни към този момент е празен, няма ветеринарна болница. Те затвориха. Няма нищо “, сподели Марина Дили.

Въпреки неналичието на храна и консумативи, Shelter Friend продължава да приема животни, които или са били докарани от ветеринарни лечебни заведения, принудени да затворят заради войната, или изоставени от тези, които избягаха от страната.

„ Няма налична суха храна за кучета “, сподели Дили за DailyMail.com. „ Има огромен дефицит на котешка храна. Не е допустимо да се доставят храна или материални предмети в приюта. Празни кошчета за храна се виждат в магазините в цяла Украйна.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР