илюстрация БулфотоЗа противозаконно унищожаване на стъклопакет от административна сграда, Районният

...
илюстрация БулфотоЗа противозаконно унищожаване на стъклопакет от административна сграда, Районният
Коментари Харесай

Дадоха условна присъда за разбит прозорец на банка във Варна

илюстрация Булфото

За незаконно заличаване на стъклопакет от административна постройка, Районният съд във Варна осъди 55-годишен мъж. Деянието е осъществено на 1 март тази година навън обществено място от офис постройка в центъра на Варна, наоколо до общината.

Решението на мъжа да счупи стъкло, като хвърли бирената бутилка, пристигнало ненадейно и непринудено, изясняват от пресслужбата на Районния съд. 

От съда оповестяват за медиите, че мъжът вървял пеш и пиел бира, " когато си спомнил за самозапалилия се фотограф пред общината ". 

Дежурен охранител на постройката незабавно излязъл и разпоредил на подсъдимия да остане на място до идването на мобилен  екип и полицейски чиновници.

Впоследствие нанесените вследствие на действието вреди са били възобновени от подсъдимия. В правосъдно съвещание страните реализираха съглашение за типа и размера на наказването, което бе утвърдено от съда. 

За осъщественото закононарушение по член 216, ал.1 от Наказателния кодекс на 55-годишният мъж беше наложено условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Съдебният акт е финален.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР