илюстрация Булфото55-годишен мъж, който отглеждал крави в съвместно ползван с

...
илюстрация Булфото55-годишен мъж, който отглеждал крави в съвместно ползван с
Коментари Харесай

Мерете си приказките: Във Варна осъдиха кравар от Аксаково за закана за убийство

илюстрация Булфото

55-годишен мъж, който отглеждал крави в взаимно употребен с различен животновъд икономически обор край Аксаково, беше приет за отговорен по повдигнато по отношение на него обвиняване за отправяне на закана с ликвидиране, оповестиха от Районен съд - Варна.

Деянието, осъществено от подсъдимия на 28 юни 2015 година, съставлява закононарушение срещу личността.  Сутринта на инкриминираната дата мъжът отишъл с автомобила си до общо употребената стопанска  постройка да прибере прясно издоеното мляко от животните си, само че там видял наемните служащи да събират първо млякото от животните на неговия сътрудник. Подсъдимият се ядосал, тъй като другият фермер нарушил предварителната им спогодба за реда на осъществяване на процедурата. Конфликтната обстановка се задълбочила, стигнало се до физическо прикосновение, боричкане и заплашително размахване на принадлежности, закани с ликвидиране, изразяващи се в думи и изрази, които биха могли да възбудят състоятелен боязън за реализирането му. Потърпевшият алармирал полицията за отправените му от подсъдимия закани.

55-годишният мъж  е с чисто правосъдно минало. Той получи наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване бе отсрочено с 3 години изпитателен период.  Присъдата на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен период.

Браво на варненските пожарникари. Ето и какво е написала Зорница: Благодаря на варненската пожарна работа, че толкоз бързо и не безразлично се отзоваха на сигнала за една нещастна котка, оплела се в просто изоставените непотребни кабели на цивилизования човек. #varna #rescue #fireman #cat #roof #brave

Публикация, споделена от Petel.bg (@petel.bg) на Фев 12, 2018 в 1:53 PST
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР