Иля Пономарьов е един от хората, които добре знаят каква

...
Иля Пономарьов е един от хората, които добре знаят каква
Коментари Харесай

Руски опозиционер: Владимир Путин трябва да се предаде

Иля Пономарьов е един от хората, които добре знаят каква е цената да се опълчиш на властта в Русия. Започнал политическата си кариера като народен представител в Държавната дума, през днешния ден той се намира в Украйна и следи от първия ред ужаса на войната. Опозиционерът има вяра, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През би трябвало да се съобщи и да постави завършек на хаоса и лудостта, които заплашват да срутен света и да го трансфорат в безлюдна пустиня.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10457
" Русия беше почнала да се трансформира в властническа страна. Авторитаризмът се развиваше паралелно с времето, създавайки илюзии за това какво може да бъде направено. Вероятно това е и повода няколко години след избора ми за народен представител в Държавната дума през 2007-ма година – сред 2008 и 2011 година, когато Медведев беше президент, да опитаме да предизвикваме промени в страната, да развием демокрацията и да работим дружно върху модернизирането на стопанската система. Искахме да създадем нова класа, която да бъде главната движеща мощ за развиването на Русия. В момента, в който Путин осезаемо се настани на политическата сцена обаче илюзиите ни си отидоха вечно ", съобщи той в ефира на Nova News.

Според него страната сега се намира някъде по средата сред авторитаризма и тоталитаризма.

" Русия се трансформира в една доста репресивна страна. Ако преди можехме да кажем, че има олигархичен капитализъм, че са налице обособени центрове на властта, които се състезават между тях, то в този момент обстановката е доста по-различна. Основната причина за това е войната. Почти всички човешки свободи са сведени до нулата. В момента държавното управление е формирано от така наречен „ технократи ” – аполитични хора, които се пробват да успокоят съвестта си посредством изказванията, че вършат всичко допустимо, с цел да може съветската стопанска система да действа обикновено. Очевидно е обаче, че тези хора са просто марионетки, следени кукли на конци. Ясно е, че политическото водачество, че властта е напълно съсредоточена в ръцете на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Нещо, което опонира на главния закон. "

През март 2014 година Иля Пономарьов гласува срещу анексирането на Крим.

" Това анексиране беше много неприятно за моите гласоподаватели. Чрез метода, по който гласувах, аз просто изпълних отговорностите си, изпълних дълга си по отношение на хората, които са дали своят вот за мен. Беше ме грижа както за страната, по този начин и за хората, които са част от нея. За страдание обаче всички страшни прогнози, които дефинираха това накъде ще отиде моят глас, се сбъднаха. През оня интервал се пробвах да убедя хората, че анексирането на Крим ще аргументи доста проблеми на съветското общество, че ще стане мотив за наказания, за война и съществени кръвопролития. Тези мои страхове се материализираха и доведоха до изолацията на страната. Нещо, което сигурно е доста неприятно и би могло да заплаши съществуването на Русия като страна ", споделя той.

" Ако погледнем обратно във времето, ще забележим по какъв начин властта се опитваше да подвига разнообразни обвинявания, основани на стопански контракти, искайки да ни компрометира. Заформи се един обаян кръг - до момента в който ние казвахме, че държавното управление е цялостно с крадци, то отговаряше, че опозицията също е крадлива и корумпирана. В момента съветската власт към този момент не се нуждае от този метод. Сега те просто упрекват опозиционерите в екстремизъм, тероризъм и такива неща. Във времената, в които аз бях в обсега на правосъдната система на Москва, най-суровите санкции бяха от към 10 години отнемане от независимост. Днес обаче те не стопират да порастват, стига се даже до 25-годишни присъди, като тази на Владимир Кара-Мурза. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР