Илтер Асанов – Шалтера от Плевен е нарязал жена си.

...
Илтер Асанов – Шалтера от Плевен е нарязал жена си.
Коментари Харесай

Шалтера наряза жена си в игрална зала, проиграла му парите

Илтер Асанов – Шалтера от Плевен е нарязал жена си. Това съобщи остарелият познайник на полицията в живо лъчение във Фейсбук. Във видеото той споделя, че най-сетне е наръгал жена си и прибавя, че е доста благополучен от постъпката си. Твърди още, че тя е проиграла парите му, както и че обиждала фамилията му.
Прочетете още
" Това е най-голямото благополучие в живота за мен, да я намушкам ", разяснява Илтер Асенов във видеото.

Oт Областната дирекция на МВР-Добрич оповестиха, че на 12 октомври, към 17:40 часа е получено известие за зародил скандал в игрална зала в град Добрич. Намерена е 40-годишна жена с порезни рани.

В хода на работа е открито, че 40-годишен мъж, който е неин брачен партньор, е предизвикал действието. Жената е отведена в болничното заведение в Добрич, раните са обработени и тя е освободена за домашно лекуване. Извършителят на действието е арестуван. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Добрич. Работата по случая продължава.

Припомняме, че Илтер Асанов-Шалтера бе притеглен като обвинен за случай, станал на 21 август 2020 година, по пътя Добрич – Варна, на към 1 км преди комплекс „ Пети километър “. След лишаване на преимущество на изхода на Добрич от лек автомобил “Пежо ”, Илтер с ръководеното от него “Ауди А8 ” стартира да преследва колата с лидер Пламен Михов.

Илтер възпроизвел изстрели със сигнално-газов револвер, модифициран в огнестрелно оръжие, и изблъскал отвън платното за придвижване „ Пежо “-то. Принудил лидера да излезе от колата, нанесъл му удари и му предизвикал лека телесна щета. Задържаният бе упрекнат и за това, че е държал огнестрелно оръжие без да е имал съответно позволение. Според повдигнатото обвиняване Илтер Асанов незаконно е развалил и колата, ръководена от потърпевшия.

Пострадалият Пламен Михов и брачната половинка му Илияна упорстваха на агресора да бъде повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране и съзнателно причиняване на ПТП. Михов лежа и в болница. Илтер Юмеров Асанов-Шалтера има и присъда за закана за ликвидиране и увреждане на имущество от ноември 2019 година. Той вандалствал и отправял закани за убийства към татко си и дамата, с която живеел.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР