Илона Смет, внучка на Джони Холидей и Силви Вартан, обяви

...
Илона Смет, внучка на Джони Холидей и Силви Вартан, обяви
Коментари Харесай

Силви Вартан става прабаба

Илона Смет, внучка на Джони Холидей и Силви Вартан, разгласи в профила си в Инстаграм, че чака първото си дете. 26-годишната щерка на Дейвид Холидей и Естел Лефебюр се сгоди за половинката си Камран Ахмед през септември предходната година, написа life.dir.bg.

" Той беше първата ми обич и имаме щастието да гледаме в една и съща посока. Искам непоклатимост и обич, която да продължи цялостен живот ", сподели тя в изявление за " Paris Match ".

Изглежда, че желанието ѝ последователно се сбъдва, защото напълно скоро фамилията им ще се усили с още един член. Илона Смет, която е модел, театралничи в прегръдките на годеника си на черно-бели фотоси, които разкриват бременното ѝ коремче. Тя написа: " Толкова сме щастливи да споделим с вас това благополучие, което идва. "

Роднините ѝ не пропуснаха да реагират на този пост в Инстаграм, който сигурно стопли сърцата им.

55-годишният Дейвид, наследник на Силви и Джони има две дъщери от Естел - Илона и Ема. След това се дами за Александра Пастър, от която има наследник Камерън.

Неговият кандидат-зет Камран Ахмед работи в частна банка в Монако. Той е от пакистански генезис, само че има швейцарски и шотландски корени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР