Илон Мъск заяви, че не е искал да бъде главен

...
Илон Мъск заяви, че не е искал да бъде главен
Коментари Харесай

Мъск планира да намали времето си в Twitter и да търси нов лидер на компанията

Илон Мъск съобщи, че не е желал да бъде основен изпълнителен шеф на Tesla и в никакъв случай не е желал да бъде шеф, на която и да е компания.Същевременно той удостовери, че управлението му в Twitter е единствено краткотрайно.Той свидетелства по дело, в което акционерът на Tesla Ричард Дж. Торнета твърди, че възнаграждението на Мъск е прекалено.
Собственикът на Twitter Илон Мъск съобщи, че възнамерява да " понижи " работното си време в компанията и в последна сметка да откри нов водач, който да ръководи обществената мрежа. Според него тази седмица се чака организационното преструктуриране там да завърши.

" След придобиването е нужен първичен напредък на активността, с цел да се реорганизира компанията. Но по-късно чакам да понижа прекараното от мен време в Twitter ", сподели той.

Бизнесменът насочи тези мнения, до момента в който даваше показания в съда в Делауеър. В сряда стартира правосъдният развой по обвиняванията от акционер на Tesla, че заплатата на Мъск от 56 милиарда $ е давана на база лесни за реализиране цели и вложителите са били подведени.

Акционерът на Tesla Ричард Торнета съди предприемача за това, че е употребявал въздействието си над борда на шефовете, с цел да наложи заплатата си, като даже не е трябвало да работи на цялостен работен ден в компанията за електрически коли. По време на чуването милиардерът съобщи, че не е желал да бъде основен изпълнителен шеф на Tesla или на която и да е друга компания.

Съдебният развой идва в миг, когато най-богатият човек на света се. Мъск беше заставен да в друга правосъдна борба пред същия арбитър, откакто се опита да се откаже от договорката.

По-рано този месец той разгласи, че ще редуцира половината от личния състав на компанията след " солиден " спад на приходите. Той изпрати нов имейл на останалите чиновници, в който им споделя, че имат период до четвъртък да решат дали ще изоставен, или ще продължат да работят в Twitter. Те би трябвало да се ангажират да работят " дълги часове с висока активност " или да изоставен.

В имейла Мъск споделя, че " ще би трябвало да бъде извънредно корав ", с цел да може да успее компанията.

" Това ще значи да се работи дълго време с висока активност. Само изключителни резултати ще съставляват позитивна оценка ", добави той.

Инвеститорите са все по-загрижени за фокуса на предприемача върху Twitter. На трибуната милиардерът съобщи, че насочва вниманието си там, където е най-необходимо.

" Така че по време на рецесия разпределението се трансформира съгласно това къде е рецесията ", добави той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР