Илон Мъск яростно отрече да е имал връзка със съпругата

...
Илон Мъск яростно отрече да е имал връзка със съпругата
Коментари Харесай

Мъск коментира дали е преспал със съпругата на основателя на Гугъл

Илон Мъск гневно отхвърли да е имал връзка със брачната половинка на дългогодишния си другар и съосновател на Google Сергей Брин , съобщи ДПА.

Така той опроверга обява във в. " Уолстрийт джърнъл " от неделя, в която се твърди, че тази спекулация е поставила завършек на брака на Брин , както и на другарството му с Мъск.

" Това е цялостна нелепост ", написа съоснователят на компанията " Тесла " за хипотетичната връзка. Твърди се, че тя разцъфтяла, когато Брин и брачната половинка му Никол Шанахан към този момент са били разграничени, само че към момента са живеели дружно.

" Сергей и аз сме другари и бяхме дружно на празненство нощес ! Виждал съм Никол единствено два пъти за три години, и двата пъти с доста други хора в близост. Нищо сантиментално ", съобщи Мъск.

Според в. " Уолстрийт джърнъл " другарството сред бизнесмените се е разпаднало след явна заигравка сред Шанахан и създателя на " Тесла ". Това била повода за развода на Брин.

Двамата предприемачи бяха близки другари в продължение на години. Съоснователят на Google, който е осмият най-богат човек в света, даже оказа помощ финансово на приятеля си по време на икономическата рецесия през 2008 година

Илон Мъск и приятелката му, певицата Граймс, се разделиха през септември м.г., макар че през декември сурогатна майка роди второто им дете. Също предходната есен една от любовниците на шефа на " Тесла " и на " СпейсЕкс ", изпълнителният шеф на " Нюралинк " Шивон Зилис, го подари с близнаци.

Сергей Брин подаде молба за бракоразвод по-рано тази година поради " непреодолими разлики ". Това е станало седмици, откакто е научил за връзката, написа още изданието.

Бракът на Сергей Брин и Никол Шанахан продължи четири години, те имат щерка. Двамата публично са разграничени от края на 2021 година

Нито един от тях обаче не е коментирал обявата. Бившата брачна половинка на съоснователя на Google желае един милиард щатски $ от положението на Брин , което възлиза на 95 милиарда щатски $, отбелязва ДПА.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР