Илон Мъск шокира последователите си в Twitter, след като публикува

...
Илон Мъск шокира последователите си в Twitter, след като публикува
Коментари Харесай

Мъск пусна съобщение за смъртта си в Twitter

Илон Мъск шокира почитателите си в Twitter, откакто разгласява известие за гибелта му.

„ Ако умра при мистериозни условия, беше ми прелестно да ви познавам “, написа създателят на SpaceX.

Макар че той не изясни дали се счита за цел, имаме много мощно съмнение, че има нещо общо с това, че Русия го назова зложелател на страната, написа английско издание.

Шефът на Роскосмос и някогашен началник на силите за защита на Русия Дмитрий Рогозин разгласява преди този момент изказване в съветските медии, в което изяснява за какво са се противопоставили на Мъск.

If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya
— Elon Musk (@elonmusk)

„ Сателитна компания Starlink Илон Мъск беше доставена на бойците от нацисткия батальон „ Азов “ и морската пехота на въоръжените сили на Украйна до Мариупол с военни хеликоптери “, се споделя в изтеклото изказване.

„ По наша информация доставката и предаването на интернет за Въоръжените сили на Украйнаот Starlink се прави от Пентагона.

„ По този метод Илон Мъск взе участие в снабдяването на фашистките сили в Украйна с военни връзки. И за това ще би трябвало да отговаряте като възрастен, Илон, “ написа Рогозин.

50-годишният милиардер и различен път е бил в заглавията на медиите по разнообразни тематики, само че това е първият път, когато е застрашен по този метод от почитан член на страна.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР