Илон Мъск се снима на финала на Световното първенство по

...
Илон Мъск се снима на финала на Световното първенство по
Коментари Харесай

Мъск си направи селфи със санкционирана руска тв водеща на финала в Катар

Илон Мъск се снима на финала на Световното състезание по футбол със глобена съветска телевизионна водеща.

Наиля Аскер-Заде е глобена от Обединеното кралство и Канада по време на продължаващата война в Украйна.

Мъск също беше забелязан в неделя с Джаред Кушнер и турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Милиардерът, притежател на Twitter Илон Мъск, беше видян на финала на международното състезание в Катар в неделя със глобен и проруски ефирен водещ, заяви " Бизнес инсайдер ".

Найля Аскер-Заде, която доста западни държавни управления са глобили, разгласява селфи на нея и Мъск в Telegram тъкмо откакто Аржентина победи Франция с дузпи на стадиона в Лусаил Сити.

" Аржентина победи Франция с дузпи на финала на Световното състезание. Съгласна съм с оценката на Илон Мъск за мача: " Дуел в пустинята. По-добра игра не можеше да се желае ". Видях по какъв начин той показа страстите си от протичащото се на терена в своя Туитър “, написа тя.

  " Имам и доста ярки страсти - скоро ще ви кажа. "

Нейните мнения бяха явна отпратка към по -ранен туит на Мъск, където той разгласява видео от момента, в който Аржентина разгласи успеха.

Аскер-Заде е 35-годишна водеща във Всеруската държавна телевизионна и радиоразпръсквателна компания (VGTRK).

Тя е глобен както от Обединеното кралство, по този начин и от Канада от началото на продължаващата война в Украйна. 

Според държавното управление на Обединеното кралство Аскер-Заде е обвинена, че е по отношение на съветския банков олигарх Андрей Костин, който е ръководител на глобената VTB Bank.

„ Като такава, тя е обвързвана с две организации (VGTRK и Костин), и двете от които вземат участие или са взели участие в приемането на облаги от или в поддръжка на държавното управление на Русия, като правят активност като юридическо лице, обвързвано с държавното управление на Русия “, показва в претекстовете си Обединеното кралство.

Освен с Аскер-Заде, Мъск също беше сниман на мача в неделя с Джаред Къшнър , шурей на някогашния президент Доналд Тръмп, и турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Insider се свърза с Мъск по отношение на взаимоотношението му с Аскер-Заде, само че не получи отговор.

Мъск, новият основен изпълнителен шеф на Twitter, имаше сложен старт на мандата си в централата на обществените медии. Той ненадейно разгласи промени в разпоредбите на компанията за обществени медии, анулира неразрешените крайнодесни лица и теоретици на конспирацията, и спря множество високопоставени сериозни публицисти от уеб страницата.

В неделя вечерта Мъск туитна анкета с да или не, питайки потребителите дали би трябвало да се отдръпна като ръководител на Twitter.

Когато анкетата завърши в понеделник сутринта, 57,5% от гласоподавателите му споделиха да се откаже.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР