Илон Мъск съобщи, че от следващата седмица ще бъде пусната

...
Илон Мъск съобщи, че от следващата седмица ще бъде пусната
Коментари Харесай

Не само в синьо: Twitter вече ще има отметки в различни цветове за верифицираните акаунти

Илон Мъск заяви, че от идната седмица ще бъде пусната услугата за верифициране на консуматори в Twitter. Освен емблематичната синя отметка към този момент ще се оферират и такива в други цветове - в златно за компанните и в сиво за държавните сметки. Милиардерът разгласи " обща прошка " на спрените сметки в обществената мрежа и по този начин ще разреши на голям брой разпространители на омразна тирада да се върнат в платформата.
Twitter ще пусне премиум услугата за верификационни баджове идната седмица и за първи път ще вкара отметки в разнообразни цветове според от типа на акаунта. Новината заяви притежателя на компанията Илон Мъск.

Той съобщи, че е планувана златна отметка за компании, сива за държавни сметки и към този момент съществуващата синя отметка, която ще се предлага за физически лица - без значение дали те са известни персони или не.

Всички тествани сметки ще бъдат " ръчно удостоверявани ", преди да бъдат публично верифицирани, сподели Мъск. Милиардерът дефинира хода като " мъчителен, само че нужен ".
Коментарите му идват, откакто той беше заставен да спре услугата Twitter Blue.Тя позволяваше на против 8 $ на месец.Услугата обаче беше краткотрайно прекъсната, откакто а. Редица консуматори злоупотребиха с нея и започнаха да се показват за марки и известни хора.
Главният изпълнителен шеф на Twitter съобщи, че възобновяването на услугата Blue ще се забави до 2 декември.

Абонаментната услуга е опит на Мъск да откри нов източник на доходи за компанията, откакто стана неин притежател. Бизнесменът и изиска от останалите служащи да дават обещание, че ще работят " дълги часове с висока активност " или просто да изоставен.

Цялата система зад новата функционалност ще бъде в детайли обяснена идната седмица.

Междувременно в четвъртък Мъск разгласи " обща прошка " за спрените сметки в обществената мрежа, което ще разреши на голям брой блокирани клиенти и разпространители на омразна тирада да се върнат в платформата.
Милиардерът предприе тези дейностите според резултатите от нова анкета в неговия акаунт.В Twitter " референдума " глласуваха над 3,1 млн. консуматори, като 72% от тях поддържаха амнистията на блокираните сметки.
" Хората се произнесоха. Амнистията стартира идната седмица. Vox Populi, Vox Dei ", написа Мъск, като добави латинската фраза, която значи " Глас национален - глас Божий ".

Новината идва няколко дни, откакто той както и сметките на канадския психолог Джордан Питърсън, някогашния професионален кикбоксьор Андрю Тейт - чиито извънредно женомразки възгледи доведоха до изгонването му от Twitter през 2017 година - както и отблокирането на акаунта на американския рапър Кание Уест.

Sorry for the delay, we’re tentatively launching Verified on Friday next week.

Gold check for companies, grey check for government, blue for individuals (celebrity or not) and all verified accounts will be manually authenticated before check activates.

Painful, but necessary.
— Elon Musk (@elonmusk)

.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР