Илон Мъск реагира с колаж на постоянните молби на президента

...
Илон Мъск реагира с колаж на постоянните молби на президента
Коментари Харесай

Мъск реагира на постоянните молби на Зеленски за военна помощ с колаж

Илон Мъск реагира с колаж на непрекъснатите молби на президента на Украйна Володимир Зеленски към западните съдружници за военна помощ.

Мъск разгласява мем на страницата си в обществената мрежа X (бивш Twitter), който изобразява младеж с с напрежение лице, седнал до момиче. Вместо лицето на истинския воин на мема е изобразено лицето на Зеленски. Този мем нормално се употребява за изложение на обстановка, когато човек желае да направи или каже нещо, само че би трябвало да се сдържа. Изображението е озаглавено с думите: „ Когато не си изискал милиард $ помощ за пет минути “.

По-рано Мъск изрази мнение, че политиците в Съединени американски щати се грижат 100 пъти повече за границата на Украйна, в сравнение с за личната си страна.

Заради бюджетни проблеми в Съединени американски щати двете камари на американския парламент преди този момент утвърдиха, а президентът Джо Байдън подписа закон, удължаващ финансирането на федералното държавно управление на страната с 45 дни, до 17 ноември. Документът не включва помощ за Украйна. Байдън обаче увери, че макар този закон помощта за Киев няма да завърши

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg