Илон Мъск планира да построи собствен град върху новопридобита земя

...
Илон Мъск планира да построи собствен град върху новопридобита земя
Коментари Харесай

Мъск изгражда собствен град в САЩ

Илон Мъск възнамерява да построи личен град върху новопридобита земя покрай град Остин в щата Тексас, заяви The Wall Street Journal, базирайки се на източници. Според тях Мъск и чиновниците на неговите компании разказват концепцията на бизнесмена като тип тексаска химера по поречието на река Колорадо, където чиновниците могат да работят и живеят.
Прочетете още
Според събеседници на вестника, плануваният град граничи с пространствата на SpaceX на Мъск и Boring Company, които се строят в Тексас. На място към този момент са построени група от модулни къщи, плувен басейн, външна спортна зона и фитнес. Един от най-хубавите помощници на Мъск, президентът на Boring Company Стив Дейвис, разказа още по-големите проекти на предприемача, в това число построяването на пълностоен огромен град.

Според закона на Тексас град може да бъде регистриран единствено в случай че има най-малко 201 поданици. Говорителка на окръг Бастроп, където се строи препоръчаният град Маск, сподели, че администрацията не е получила изказване нито от бизнесмена, нито от неговите организации.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР