Илон Мъск отрече твърденията, че е тормозил сексуално стюардеса на

...
Илон Мъск отрече твърденията, че е тормозил сексуално стюардеса на
Коментари Харесай

Илон Мъск обвинен в сексуално посегателство

Илон Мъск отхвърли изказванията, че е тормозил полово стюардеса на частен аероплан през 2016 година, наричайки обвиняванията " изцяло погрешни ", написа английският вестник The Guradian.

SpaceX, ракетната компания, учредена от Мъск, заплати на стюардесата 250 000 $ в съглашение за обезщетение след иск за полово корист против най-богатия човек в света, съгласно новинарския уебсайт Business Insider.

Тя е била част от кабинния екипаж, който беше нает да работи за корпоративния флот на SpaceX. Тя упрекна Мъск, че се е държал по непристоен метод, разтрил е крайници й без нейно единодушие и е предложил да й купи кон, в случай че му направи сексуален масаж, съгласно изявленията и документи, получени от Business Insider.

Мъск, който има положение от 212 милиарда $ и също по този начин е основен изпълнителен шеф на производителя на електрически коли Tesla, сподели на своите 94,1 милиона почитатели в " Туитър ", че изказванията на стюардесата са " безусловно погрешни ".

Предполагаемият случай се е случил през 2016 година и съглашението е било контрактувано през 2018 година Според декларация, направена в поддръжка на желае, служителката е споделила, че откакто е поела работата, е била насърчена да се образова за теляк, с цел да може да прави разтривки на Мъск. Именно по време на един от тези разтривки на борда на самолета на Мъск тя е получила непристойно предложение от него.

Според декларацията след случая служителката се е чувствала маргинализирана в работата си. Тя чувствала, че е " избутвана и осъдена за това, че е отказала да проституира ", се споделя в декларацията.

Без да се базира непосредствено на публикацията, Мъск написа в " Туитър " в петък, че офанзивите против него би трябвало да бъдат " гледани през политическа призма " и че той ще продължи да се бори за " право на независимост на словото ".

Мъск реши да купи " Туитър ", обществената медийна компания с 229 милиона консуматори, за 44 милиона $, само че сподели, че сделката е " отсрочена ", до момента в който не получи спомагателни детайлности за броя на подправените и спам сметки в платформата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР