Илон Мъск отрече твърдението, че преди шест години е опипвал

...
Илон Мъск отрече твърдението, че преди шест години е опипвал
Коментари Харесай

Стюардеса обвини Илон Мъск в сексуален тормоз, той отрeче -

Илон Мъск отхвърли изказванието, че преди шест години е опипвал и се е разголвал пред стюардеса. " Тези зверски обвинявания са изцяло погрешни ", написа милиардерът Илон Мъск в обществената мрежа Twitter, която следва да закупи за 44 милиарда $.

Американското онлайн издание Insider заяви по-рано през днешния ден, че през 2018 година ракетната компания на Мъск SpaceX скрито е платила на стюардесата 250 000 $, с цел да уреди иск за непозволено държание против нея.

" Атаките против мен би трябвало да се преглеждат през политическа вероятност – това е общоприетата им (подла) образователна стратегия ", написа Мъск в Twitter.

Приятелка на стюардесата твърди, че до момента в който дамата е масажирала Мъск по време на полет с частен аероплан до Лондон, той е докоснал крайници ѝ без нейно единодушие, разголил се е и е изискал да спи с нея.

" Имам предизвикателство към тази лъжкиня, която твърди, че нейна другарка ме е видяла " разголен " - опишете единствено едно нещо, въобще нещо  - белези, татуировки, което не е известно на обществеността. Тя няма да може да го направи, тъй като това в никакъв случай не се е случвало ", написа милиардерът.

Днес Мъск сподели още, че отдръпва поддръжката си от Демократическата партия на Съединени американски щати и оттук насетне ще гласоподава за републиканците. “Сега наблюдавайте по какъв начин ще се развива акцията им с мръсни трикове против мен ", добави той.

Тази седмица Мъск спря офертата си за закупуване на Twitter и съобщи, че до момента в който не получи доказателства за броя на спам сметките, които тормозят платформата, няма да продължи с изкупуването на акциите ѝ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР