Илон Мъск определено не може да се оплаче от липса

...
Илон Мъск определено не може да се оплаче от липса
Коментари Харесай

Илон Мъск разкри как поддържа форма

Илон Мъск несъмнено не може да се оплаче от липса на женско внимание. Милиардерът има седем деца от разнообразни дами. И както може би допускате, надали чарът му е повода за това да не остава самичък. Все отново, въпреки да няма тяло на Аполон, той съумява да поддържа килограмите си в норма. И неотдавна разкри, че реализира това с помощта на фастинг, написа tialoto.bg.

51-годишният бизнесмен няма коремче като някои мъже на неговата възраст. По този мотив той показа с почитателите си в Twitter, че е измършавял с близо 10 кг. И уточни, че това не се дължи на непоколебим хранителен режим.

Давайки препоръки защо ли не в обществената мрежа, Илон Мъск разкри, че е измършавял с по този начин нареченото от време на време недояждане. И посочи, че не е взимал никакви хапчета или вълшебни отвари, обещаващи бърз резултат.

На въпрос на последователка за неговото тегло, създателят на SpaceX отговори, че е олекнал с към 10 кг.

„ По съвет на добър другар недояждам от време на време и се усещам по-здрав “, написа Мъск.

On advice of a good friend, I’ve been fasting periodically & feel healthier

— Elon Musk (@elonmusk)

Много от почитателите на Илон се съгласяват, че другите типове фастинг са доста потребни за постигане на здравословно тегло.

В свои изявленията милиардерът нееднократно е споделял, че обожава избрани храни. Преди време татко му Ерол показа, че той не може да бъде обект за подражателство от децата си, тъй като като цяло няма добър модел на хранене.

„ Илон е доста добре комплициран, само че се храни зле “, показва той пред медиите. И акцентира, че даже му предложил да стартира да приема хапчета за намаляване.

По всичко проличава, че визията на Мъск за храната се е трансформирало и той е осъзнал, че не трябва да яде безсистемно. И е почнал да обръща повече внимание на здравето си. Ето за какво е минал на фастинг. Най-вероятно наред с това той прави и някои извършения, за които занапред ще приказва в Twitter.

Предстои и да разберем какъв брой тъкмо кг желае да смъкна Илон с фастинг. Междувременно в интернет се появиха догатки, че той е бил подбуден от неговата майка, която наподобява ужасно за годините си (74). Самата Мей има опит като диетолог. Макар че преди време тя разгласи, че не има вяра в кетото и фастинга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР