Илон Мъск обяви, че потребителите могат да качват 2-часови видеоклипове,

...
Илон Мъск обяви, че потребителите могат да качват 2-часови видеоклипове,
Коментари Харесай

Потвърдените Twitter акаунти със синя отметка вече могат да качват двучасови видеоклипове

Илон Мъск разгласи, че потребителите могат да качват 2-часови видеоклипове, с величина 8GB.

Twitter, който по-рано позволяваше най-много 10 минути видео и по-късно 60 минути, в този момент усили лимита до два часа и 8 GB за своите платени консуматори – задоволително, с цел да качат филм.

Илон Мъск разгласи новината в туит:

Видеоклиповете ще бъдат с разграничителна дарба 1080p.

Засега двучасовите качвания са налични единствено в случай че се употребява уеб версията или iOS. За Android сега ограничаването е с дължина най-вече 10 минути.

И по този начин, какво ще вършат потребителите с тази нова функционалност? Изглежда пиратството е случай номер едно на приложимост до момента.

Потвърден консуматор на Twitter незабавно качи филмът Шрек Трети в отговорите на туита на Илон Мъск.

Отговорът с прикачен филм събра стотици хиляди импресии и десетки хиляди взаимоотношения.

Приблизително час и половина откакто беше качен и оповестен в Twitter, филмът беше свален със известие, че „ тази медия е деактивирана в отговор на сигнал от притежателя на авторските права. “

Не е ясно дали някой е съумял да се наслаждения на 93-минутния филм в неговата целокупност, само че наподобява, че е било допустимо.

Технологичният магнат изрази желанието си да построи „ приложение за всичко “ от Twitter и да се конкурира с други платформи като YouTube.

В опита си да направи това, платформата пусна няколко функционалности, в това число увеличение на лимита за знаци до 10 000 за платени консуматори.

Откакто пое Twitter, Мъск неведнъж провокира несъгласия, уволнявайки множеството от личния състав си, връщайки назад неразрешени сметки в платформата, отстранявайки публицисти и налагайки такси за преди този момент безвъзмездни услуги.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР