Илон Мъск обяви, че е тествал бронята на дългоочаквания Cybertruck

...
Илон Мъск обяви, че е тествал бронята на дългоочаквания Cybertruck
Коментари Харесай

Илон Мъск твърди, че е разстрелял Cybertruck в стил Ал Капоне, за да тества бронята му

Илон Мъск разгласи, че е тествал бронята на дълго чакания Cybertruck с картечен револвер Томпсън, откакто в обществените мрежи се появи видео на въпросната кола, надупчена от патрони.

Критиците на шефа на Tesla обаче не са уверени в думите му, разяснява Insider.

Във видео, оповестено в " Официалния авто клуб на притежателите на Tesla от Силициевата котловина "  в X, в миналото Twitter, може да се види по какъв начин тестов модел Cybertruck се движи по автомагистрала, с нещо, което наподобява съгласно тях като  " ожулвания " или дупки от лявата страна на транспортното средство от патрони на оръжие, изстреляни по колата, с цел да тестват бронята й.

Само 10 минути след публикуването на клипа и след вълна от известия от почитатели, обсъждащи теста, изпълнителният шеф на Tesla бързо се намеси и изясни на потребителите на платформата какво тъкмо гледат.

" Изпразних целия пълнител на Томи Гън, автоматизиран револвер Томпсън, в шофьорската врата в жанр Ал Капоне ", написа Илън Мъск. " Нито един патрон не е проникнал в купето. "

Докато някои почитатели оцениха новаторския дух на автомобилния производител, други не бяха уверени нито от сигурността на колата, нито от достоверността на изказванията му за видеото.

Мъск разгласява коментара в Х, единствено ден откакто призна на среща с вложители, че Tesla е " изкопала своя лична дупка с Cybertruck ", съгласно ArsTechnica.

" Вашето видео в никакъв случай не се е случвало ", разяснява различен консуматор на обществената мрега в отговор на Мъск. Други означиха, че стрес пробата не е оставил белези по прозорците на автомобила и ретуитнаха клип от събитието за показване на Cybertruck през 2019 година, когато прозорецът на автомобила се счупи по време на проява, в която Мъск се опита да подчертае издръжливостта на автомобила.

Първите Cybertrucks ще бъдат доставени на притежателите идващия месец.

BREAKING: Cybertruck seen on the highway potentially gone through bullet proof testing
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР