Илон Мъск обеща да пусне свой собствен модел смартфон, ако

...
Илон Мъск обеща да пусне свой собствен модел смартфон, ако
Коментари Харесай

Мъск създава свой смартфон, ако Apple и Google се откажат от Twitter

Илон Мъск даде обещание да пусне собствен личен модел смарт телефон, в случай че Apple и Гугъл създадат приложението Twitter недостъпно за устройствата с App Store и Гугъл Play, които са благосъстоятелност на тези компании.

" Надявам се да не се стигне до такава степен. Но в случай че нямам друга опция, ще основа различен телефон ", отговори Мъск на коментар на консуматор на обществена медия, който счита, че в случай че се наложи, няма да е прекомерно мъчно " индивидът, който строи ракети за полети до Марс, да пусне елементарен дребен смарт телефон ", предаде .

На 27 октомври Мъск подписа договорка на стойност 44 милиарда $ за придобиване на Twitter - компанията, която има едноименната обществена мрежа. Новият притежател има намерение да отстрани практиката за непрекъснато блокиране на консуматори и към този момент се опита да реформира системата за инспекция на сметки, като вкара платени абонаменти.

На 10 ноември обаче продажбата му беше прекратена заради увеличение на броя на подправените сметки. Масовите уволнения на чиновници на компанията също са мотив за безпокойствие: незабавно след покупката на компанията Мъск уволни няколко членове на управителния екип, а след известно време понижи личния състав съвсем на половина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР