Зукърбърг казва, че Мъск „не е сериозен“ за битка в клетка

...
Илон Мъск не е сериозен“ относно провеждането на битка в
Коментари Харесай

Илон Мъск „не е сериозен“ относно провеждането на битка в клетка и „време е да продължим напред“, Марк Зукърбърг заяви.

В публикация в своя социален медиен сайт Threads, шефът на Meta каза, че е предложил на г-н Мъск „истинска среща“, но конкурентният предприемач го е направил извинения.

Г-н Мъск по-рано в неделя предложи в собствения си сайт за съобщения X, известен преди като Twitter, че е готов да се бие още в понеделник.

Милиардерите се съгласиха на двубоя през юни, предизвиквайки огромно медийно внимание.

Но въпреки Насърчавайки се един друг от месеци, съперниците все още не са си осигурили дата, което поражда съмнения, че двубоят някога ще продължи.

Войната на думи беше усложнена от стартирането на Threads през юли, като конкурентното приложение за съобщения на X привлече повече от 100 милиона регистрации за по-малко от един седмица.

Този брой е намалял и X остава комфортно напред с около 350 милиона потребители – но г-н Мъск заплаши да съди Facebook за „незаконно присвояване на търговските тайни на Twitter ".

Meta отрича твърденията.

Миналата седмица г-н Зукърбърг каза, че е предложил 26 август за битката в клетката. След това в петък министърът на културата на Италия каза, че е говорил с г-н Мъск за домакинството на шоудауна в страната като благотворително събитие.

Г-н Мъск предположи, че ще има "тема от древен Рим".

В неделя, шефът на Meta обаче публикува в Threads: „Илон няма да потвърди дата, след това казва, че се нуждае от операция и сега моли вместо това да направи тренировка в задния ми двор.

"Ако Илон някога се заеме сериозно с истинска среща и официално събитие, той знае как да се свърже с мен. В противен случай е време да продължим. Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно."

По-рано г-н Мъск изглежда разказа различна история, публикувайки размяна на текстови съобщения на X, предполагаемо между него и г-н Зукърбърг.

Тази публикация в Twitter не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или опитайте с друг браузър. Вижте оригиналното съдържание в TwitterBBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Пропуснете twitter публикация от Илон Мъск

Разрешаване на съдържание в Twitter?

Тази статия съдържа съдържание, предоставено от Twitter. Искаме вашето разрешение, преди да се зареди нещо, тъй като те може да използват бисквитки и други технологии. Може да искате да прочетете и преди да приемете. За да видите това съдържание, изберете „приемам и продължавам“.

Приемам и продължавам BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Край на публикация в Twitter от Илон Мъск

В нея той казва на шефа на Meta, че ще бъде в Пало Алто, където се намира щабът на Meta, в понеделник и че битката може да се проведе в Октагона на г-н Зукърбърг, който е осемстранният ринг, в който се провеждат битки в клетка.

Г-н Мъск продължава: „Не съм тренирал много , освен краткия двубой с Лекс Фридман [компютърният учен и водещ на подкаст] днес.

"Въпреки че смятам, че е много малко вероятно, имайки предвид разликата в размерите ни, може би вие сте модерен Брус Лий и някак ще спечелите."

Илон Мъск, 52, и Марк Зукърбърг, 39, са двама от най-известните технологични милиардери в света.

Странната идея да се бием помежду си започна през юни, когато г-н Мъск туитна, че е "готов за битка в клетка" с г-н Зукърбърг.

Мета шефът, който вече тренира смесени бойни изкуства (MMA) и наскоро спечели турнири по жиу-джицу, просто отговори с „изпрати ми местоположение“.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР