Илон Мъск - най-богатият човек в света, говори, осветен от

...
Илон Мъск - най-богатият човек в света, говори, осветен от
Коментари Харесай

Илон Мъск на свещи: Внимавайте какво си пожелавате

Илон Мъск - най-богатият човек в света, приказва, осветлен от свещи, на бизнес конгрес в границите на срещата на върха на Г-20 в Индонезия, съобщи Ройтерс.

Главният изпълнителен шеф на фирмите " Тесла ", " Спейс Екс " и " Туитър ", който се включи посредством видеоконферентна връзка, сподели, че се намира на място, където токът преди малко е спрял. Американският милиардер обаче не посочи от кое място тъкмо приказва.

" Внимавайте какво си пожелавате " , предизвести той, когато бе запитан върху какво би трябвало да се концентрира бъдещият " Илон Мъск от Изтока ", заяви АП.

" Не съм сигурен какъв брой хора в действителност биха желали да бъдат на мое място. Те биха желали да бъдат това, което си показват, че съм аз, което не е същото ", сподели най-богатият човек в света. Той означи, че се самоизмъчва повече, в сравнение с множеството хора биха могли да понесат.

Очакваше се Илон Мъск да участва персонално на форума в границите на годишната среща на Г-20. Индонезийските уредници обаче споделиха, че той не може да пристигна, защото се приготвя за правосъдно съвещание тази седмица.

" Натоварването ми в последно време се усили много ", довери с усмивка Мъск, очевидно имайки поради договорката за придобиването на " Туитър ".

Милиардерът, който бе облечен с риза батик, изпратена му от уредниците на форума, добави, че има " прекалено много работа ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР