Илон Мъск, който съвсем наскоро придоби Twitter, посочи, че очаква

...
Илон Мъск, който съвсем наскоро придоби Twitter, посочи, че очаква
Коментари Харесай

Илон Мъск ще търси нов лидер на Twitter?

Илон Мъск, който напълно неотдавна закупи Twitter, уточни, че чака да понижи работното си време в обществената мрежа и вероятно даже да откри нов водач, който да управлява бизнеса на компанията, написа Reuters, цитирайки изказване на милиардера.

Сред вложителите на Tesla веме има опасения по отношение на прекомерно огромното време, което Мъск отделя на новата си компания.

" Има първичен взрив в интензивността, който бе нужен след придобиването, с цел да се реорганизира компанията. Но по-късно чакам да понижа времето, което извозвам там ", съобщи Мъск.

Той добави, че някои инженери на Tesla са помагали при оценката на инженерните екипи на Twitter, само че това е било на " доброволна основа " и " след работно време ".

Първите две седмици на ексцентричния предприемач в Twitter бяха белязани от бързи промени и безпорядък. Илон Мъск бързо уволни предходните ръководители и старши водачи в компанията, а по-рано и половината от личния състав на обществената мрежа.

На 16 ноември милиардерът изпрати имейл към новите си чиновници с зов да изберат дали да продължат да работят в компанията, само че " за дълги часове с висок интензитет ", или да вземат обезщетение на стойност три заплати и да изоставен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР