Илон Мъск, който навършва 52 този месец, отново реагира в

...
Илон Мъск, който навършва 52 този месец, отново реагира в
Коментари Харесай

Ще се бият ли Мъск и Зукърбърг „в клетка”?

Илон Мъск, който навършва 52 този месец, още веднъж реагира в Twitter: „ Владея страховит ход, който назовавам „ Моржът “, където просто лежа върху съперника си и не върша нищо “. По-късно той разгласява в Twitter и къси видеоклипове с моржове, евентуално с цел да покаже, че предизвикването му към Зукърбърг е в границите на шегата.

Отново в Twitter Мъск показа и информация за подготвителния си режим: „ Почти в никакъв случай не упражнявам, с изключение на когато подвигам децата си и ги мятам във въздуха “. От своя страна, 39-годишният Марк Зукърбърг тренира смесени бойни изкуства (MMA) и неотдавна завоюва шампионати по жиу-джицу.

Размяната на „ бойните ” проекти плъзна вирусно из обществените медии, като мнозина към този момент оферират плакати за „ мача ”, качват мемета и даже залагат кой ще завоюва.

Междувременно, борба може и да тече, само че по-тихо. По-рано този месец Meta сподели проектите си за текстово основана обществена мрежа, с капацитет да се конкурира с Twitter и да притегли почитатели от децентрализирани платформи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР