Илон Мъск каза, че неговата социална медийна платформа X, до

...
Илон Мъск каза, че неговата социална медийна платформа X, до
Коментари Харесай

Мъск ще поема правните разходи за несправедливо отношение към потребители на Х

Илон Мъск сподели, че неговата обществена медийна платформа X, до скоро известна като Twitter ще заплати правосъдните  разходи и ще води каузи от името на консуматори, които са били незаслужено потърпевши от работодателите си поради изявления или лайкове, направени в платформата, оповестява уеб сайтът

„ Ако сте били незаслужено третирани от вашия шеф заради издание или харесване на нещо в тази платформа, ние ще финансираме правните ви разноски “, написа Мъск в своя обява в обществената мрежа „ X “, добавяйки, че не се планува да има никакви ограничавания за финансиране.

„ Ние не просто ще водим каузи, а ще вдигнем огромен „ звук “, като ще преследваме и бордовете на шефовете на съответната компания “, написа още притежателят на „ X “ в отговор на коментар, наблягайки, че нищо в Съединени американски щати не работи по-бързо от опасността за водене на правосъдни каузи.

В края на предишния месец Мъск сподели, че месечните консуматори на X са достигнали „ нов връх “ и показа графика, която демонстрира последния брой от над 540 милиона консуматори.

Данните идват, в миг, в който компанията минава през организационни промени и се стреми да усили намаляващите доходи от реклама, на фона на засилена конкуренция сред „ X “ и „ Threads “ – новата обществена мрежа на Meta Platforms, която започва на 5 юли.

През юли Мъск преименува Twitter на X, като преди този момент подмени еблематичното лого – синята птичка, трансформирала се в знак на Twitter със стилизирана писмен знак „ X “, наблягайки задачата си за основаването на „ приложение за всичко “.

Преди ден Мъск разгласи, че X вкарва заплатен абонамент - X Blue за своите консуматори, които желаят да получават доходи от реклама в палтформата. Той посочи, че при липса на подобен парите ще останат в сметките на притежателя на платформата.

Още през юли американският бизнесмен и милиардер разгласи, че паричният поток на платформата остава негативен заради съвсем 50% спад в приходите от реклама и огромното дългово натоварване.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР