Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk,

...
Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk,
Коментари Харесай

Правят филм за Мъск: Кой ще играе главната роля?

Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,, най-богатият човек в света, най-сетне получава собствен личен филм.

Биографичният филм се създава в A24 – самостоятелното студио, което направи „ Moonlight “ и „ Everything Everywhere All At Once “ – с Дарън Аронофски, който ще режисира лентата. Аронофски е номинираният за " Оскар " режисьор на филми, в това число " Китът " и " Черен лебед ".

Филмът явно ще бъде основан на биографията на Мъск от Уолтър Айзъксън, оповестена по-рано тази година.

Айзъксън следеше живота на изпълнителния шеф на Tesla и SpaceX в продължение на две години за книгата, в това число по време на безредното му придобиване на X, прочут преди като Twitter, написа Business Insider, представени от БТВ.

Вече започнаха спекулациите кой би могъл да изиграе спорния милиардер във кино лентата. Ето най-хубавите догатки:

Рами Малек

Рами Малек, най-известен с печелещото Оскар осъществяване на Фреди Меркюри в " Бохемска рапсодия ", е любимец в обществените мрежи за ролята.



Майкъл Фасбендер

Майкъл Фасбендър е работил с материалите на Уолтър Айзъксън преди. Актьорът изигра Стив Джобс в биографичен филм от 2015 година, основан на биографията на Айзъксън за съоснователя на Apple, което му донесе номинация за Оскар за най-хубав артист.



Робърт Дауни Джуниър

Робърт Дауни-младши е апетитен като главен кандидат за ролята. Мъск преди този момент се появи дружно с артиста по време на епизодична роля в " Iron Man 2 ".



Кевин Дюранд

Потребителите на X показват физическите прилики сред канадския артист Дюранд и Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,.



Сред другите посочени имена са това на Никалъс Кейдж, Александър Скарсгард и други.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР