Илон Мъск и Тим Кук са се сдобрили след среща

...
Илон Мъск и Тим Кук са се сдобрили след среща
Коментари Харесай

Мъск след среща с Кук: Разбрахме се за приложението

Илон Мъск и Тим Кук са се " сдобрили " след среща тази седмица, стана ясно от известия на Мъск в обществените мрежи. Преди седмица новият притежател на Twitter разгласи, че Apple смяа да отстрани приложението на платформата от своя онлайн магазин.

" Тим беше явен, че от Apple в никакъв случай не са имали желание да вършат това ", призна след срещата Мъск.

И не разкри каква е била действителната обстановка с приложението на Twitter - въпреки че някогашен негов чиновник разкри, че компанията в Купертино е отбелязала някои проблеми с приложението в близкото минало.

Заплахата Twitter приложението да изчезне от най-популярния смарт телефон в Съединени американски щати бе сериозен проблем за Мъск, който заплашваше изцяло да убие новата му облага.

Налице е обаче и различен проблем, който не е ясно дали е бил обсъждан от двамата топ мениджъри - рекламите на Apple в Twitter. Подобно на доста други, и Кук се отдръпна от платформата, за което Мъск се оплака обществено.

Основателят на Tesla се оплака и от практиката на Apple да взима 30% от вътрешните заплащания в приложението - което съгласно някои анализатори е причина Мъск да не бърза с въвеждането на платения Twitter Blue.

Милиардерът продължава да се среща с мениджъри и да се бори за опазване на положителните връзки с рекламодателите. По всичко проличава, че след първичния потрес от всеобщите уволнения и странното държание на Мъск, платформата за микроблогинг въпреки всичко ще оцелее.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР