Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla и SpaceX, се

...
Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla и SpaceX, се
Коментари Харесай

Мъск се подигра на Boeing

Илон Мъск, основен изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX, се подигра с американския авиокосмически колос Boeing, като показа история, в която се майтапи, че пасажерите могат да вземат със себе си на борда на самолета остри ръчни принадлежности като отвертки, с цел да оказват помощ при поддръжката.

Милиардерът разгласява скрийншот от The Shovel, австралийски новинарски язвителен уебсайт, сходен на The Onion, в който се споделя, че " Отвертките, бормашините към този момент са позволени на полетите на Boeing, с цел да могат пасажерите да оказват помощ при поддръжката ".

Публикацията идва, откакто наскоро бяха обявени случаи на неизправности във въздуха на самолети на Boeing.

Мъск не даде никакво изложение на скрийншота, който стана вирусен, откакто го разгласява в своята обществена медийна платформа X (бивш Twitter) на 17 март, получавайки над 40 милиона гледания и 37 000 препращания. Интернет потребителите реагираха, като разгласиха свои лични мемета, разкриващи проблемите на Boeing.

Производствените стандарти на американския самолетостроител са подложени на засилен надзор в международен мащаб след гърмежа във въздуха на един от самолетите 737 MAX 9 през януари.

 width=

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР