Илон Мъск е разказал на служителите в Twitter, че компанията

...
Илон Мъск е разказал на служителите в Twitter, че компанията
Коментари Харесай

Илон Мъск иска да оздрави Туитър

Илон Мъск е разказал на чиновниците в Twitter, че компанията би трябвало да бъде „ оздравена “ и да премине през „ модернизация на броя на чиновниците “

Той разгласи това, до момента в който приказва посредством видеовръзка на планувана среща на личния състав, написа Financial Times, базирайки се на собствен източник.

Мъск загатна за вероятни съкращения и преструктуриране, като означи, че разноските на компанията сега надвишават приходите, споделя източникът, представен от.

Според изданието, чиновниците имат опасения, че стилът на Мъск може да не подхожда на по-свободните политики на Twitter за работния развой.

По-специално, Мъск неотдавна настоя чиновниците на Tesla да прекарват най-малко 40 часа седмично в офиса или да изоставен работа.

Twitter също по този начин увери по време на пандемията от ковид, че чиновниците могат да „ работят от у дома на цялостен работен ден вечно “, в случай че пожелаят. Източникът е споделил, че Мъск „ малко е смекчил “ позицията си, като е подчертал, че „ отличните чиновници на Twitter ще могат да работят отдалечено “.

Освен това Мъск е на мнение, че чака да усили броя на потребителите на обществените мрежи до 1 милиард и изрази мнение, че в платформата би трябвало да бъдат позволени и „ много скандални “ изявления.

Източник на Financial Times, осведомен с документа, споделя, че в ранна презентация, която Мъск е направил пред вложителите, е показал, че ще се стреми да удвои приходите ѝ до 24,6 милиарда $ до 2028 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР