Илон Мъск е един от най-богатите хора на земята, като

...
Илон Мъск е един от най-богатите хора на земята, като
Коментари Харесай

Можете ли да похарчите парите на Илон Мъск?

Илон Мъск е един от най-богатите хора на земята, като неговото положение се прави оценка на към 166 милиарда $. За съпоставяне, това е близо 3 пъти повече от брутния вътрешен артикул на България за 2019 година, в случай че въобще има някакво значение.

Мъск не има всички тези пари под формата на банкноти, а по-скоро като акции в разнообразни компании, най-голямата от които е Tesla. Все отново съгласно Envolved, положението му се пресмята в такива размери, че парите му ще стигнат с цел да закупи по един Rolex за всеки гражданин на Лос Анджелис или пък по един MacBook Pro за всеки във Англия.



Както знаем, подготвени пари се харчат елементарно, само че наподобява че това не е толкоз правилно и е мъчно да изхарчиш 166 милиарда за 30 секунди. Британски уебсайт сподели нова игра в която може да се пробвате да извършите това начинание за тъкмо 30 секунди. Може да избирате сред разнообразни артикули и услуги, като част от тях включват частен аероплан, къща, Tesla, преносим компютър, Rolex, MacBook, Playstation, обувки, апартамент в Ню Йорк и други. Както към този момент написахме, задачата е да изхарчите оптимално доста пари за 30 секунди, като може да избирате дали да купувате нещата по 1, 10 или 15 пъти. Пробвайте се ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР