Илон Мъск често подчертава, че е привърженик на свободата на

...
Илон Мъск често подчертава, че е привърженик на свободата на
Коментари Харесай

SpaceX уволни най-малко петима служители, критикували Илон Мъск

Илон Мъск постоянно акцентира, че е последовател на свободата на словото, само че явно това не е подействало при решението за груповото уволняване. New York Times удостовери мярката, базирайки се на трима чиновници, осведомени със обстановката, без да уточни точния брой уволнени.

Изданието цитира имейл на президента на SpaceX Гуин Шотуел, в който се споделя, че компанията е разследвала и уволнила „ редица свързани с писмото чиновници “, тъй като са карали сътрудниците си да се усещат „ неловко, уплашени, унизени и/или ядосани, защото писмото ги е принуждавало да се подпишат под нещо, което не отразява техните възгледи “.

Писмото, озаглавено „ Отворено писмо до ръководителите на SpaceX “, с което организация Reuters е осведомена, съдържа три претенции: „ SpaceX бързо и категорично да отдели марката си от персоналната марка на Илон “, „ да държи цялото управление еднообразно отговорно, с цел да направи SpaceX ужасно място за работа за всички “ и „ да дефинира и реагира еднообразно на всички форми на недопустимо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР