,,Илко Захариев има сериозни проблеми с психиката си.``Това каза пред

...
,,Илко Захариев има сериозни проблеми с психиката си.``Това каза пред
Коментари Харесай

Адвокатът на Червения пират: Има сериозни проблеми с психиката си

,,Илко Захариев има съществени проблеми с душeвността си.``

Това сподели пред Нова юристът на станалия прочут като Червения корсар мъж. За клиента на Георги Георгиев се твърди, че отправял закани към политици, магистрати и институции. По думите на служебния бранител Захариев има признаци на биполярно разстройство, само че бил добросърдечен и елементарно манипулируем.

Според юриста Червения корсар избягвал действителността и се прибирал в ученическите си години, тъй като тогава се чувствал удобно и уютно.

„ Не отхвърлям вероятността той да е съпричастен към отправените му обвинения”, добави Георгиев. Възможно било, обаче, и някой да му е повлиял.

„ Установено е, че от конфискуваните от него устройства са отправяни закани, само че не, че все още на това действие те са били у клиента ми”, акцентира служебният бранител на Червения корсар.

Георги Георгиев взел персоналните движимости на арестувания, с цел да ги съобщи на околните му. Направило му усещане, че три от чантите били цялостни с книги, а една – със скъпа храна. В нея имало луканки и сирена.

„ Стори ми се съмнително за човек, който няма една стотинка в джоба”, разяснява юристът.

Според него е допустимо някой да е предиздвикал Захариев да изпрати заплашителните известия от телефоните, които събирал.

„ Той е безразличен и живее в паралелна вселена”, безапелационен е Георги Георгиев. Според него не е изключено клиентът му да е отправил заканите, само че по-скоро счита, че стилистиката е радикално друга от неговата. „ Тук приказваме за политически и обществени послания”, акцентира служебният бранител.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР