Илко Стоянов беше избран за кмет на Благоевград след провелия

...
Илко Стоянов беше избран за кмет на Благоевград след провелия
Коментари Харесай

Илко Стоянов остава кмет на Благоевград до оценката на гражданите след 2 г.

Илко Стоянов беше определен за кмет на Благоевград след провелия се през вчерашния ден балотаж.

Избирателната интензивност на кметските избори беше ниска - седмица преди парламентарния избор на 11 юли. Машинното гласоподаване не затрудни благоевградчани, не се означиха и проблеми със самите устройства.

Илко Стоянов завоюва 56,8% от гласовете, а неговият конкурент Румен Томов събра малко над 40% .
 Илко Стоянов печели кметския пост в Благоевград
Илко Стоянов печели кметския пост в Благоевград

Обработени са данните от 14 секционни комисии...

Хората в Благоевград желаят смяна, желаят вяра за ново бъдеще - това са изводите, които посочи новият кмет Стоянов пред Българска национална телевизия. Според него не е правилно да се приказва за рекордно ниска изборна интензивност, защото изборите не са се провели в режим на дейна регистрация. Сравнение се прави по отношение на предишните избори, а актуалните се организират при напълно нови правила. Тепърва ще се открива какви са същинските гласоподаватели.

В ежедневната си работа той даде обещание да заложи на честността, разговора и работата дружно с хората. Ще работи по всички цели, само че счита да се направи и оценка по какъв начин общината се е управлявала. Илко Стоянов не разяснява по какъв начин ще търси поддръжка в общинския съвет за своите дейности.

Стоянов счита да остане кмет на Благоевград и няма да се кандидатира за народен представител .

На въпрос дали ще успее да направи нещо в действителност съществено за двете години мандат , Илко Стоянов съобщи, че е убеден в това, а пък близкия идващ избор е един период, в който жителите да създадат и дадат своята оценка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР