Илко И. е обвинен в това, че на 19.01.2019 г.

...
Илко И. е обвинен в това, че на 19.01.2019 г.
Коментари Харесай

Измениха мярката на дрогирания Илко с БМВ-то


Илко И. е упрекнат в това, че на 19.01.2019 година в гр.Сливен, при ръководство на автомобил " БМВ “, модел " X 5 “, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е било съпроводено със опозиция против органи на властта (не прекъсване на подаден сигнал със Стоп палка, прекосявания на червен светофар, предизвикващи заплаха за други водачи на пътя, пешеходци и полицейски чиновници, до момента в който е бил преследван от полицейски автомобил с включена сигнална сирена в гр.Сливен и др.), изпълняващи отговорности по запазване на публичния ред - двама полицейски чиновници, като незаконното действие се отличава с изключителна смелост – закононарушение по чл.325, ал.3, вр. ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Той е упрекнат и за това, че на същата дата в гр.Сливен, управлявал горепосочения автомобил след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин и метамфетамин, открито с техническо средство – закононарушение по чл.343б, ал.3 от Наказателен кодекс.

Припомняме, че на свое съвещание (от 22.01.2019 г.) Районен съд – Сливен не почете първичното искане на Районната прокуратура в града за задържане на обвинения и дефинира той да бъде подложен под " домакински арест “. Актът на съда бе протестиран от Районна прокуратура – Сливен.

Определението на Окръжен съд – Сливен е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР