Илияна Йотова беше гост на празника на общинатаСамо заедно, когато

...
Илияна Йотова беше гост на празника на общинатаСамо заедно, когато
Коментари Харесай

Вицепрезидентът в Гурково: Само заедно ще успеем да преминем през кризите

Илияна Йотова беше посетител на празника на общината

Само дружно, когато си подаваме ръка за помощ и поддръжка, ще се оправим с проблемите. На това учи над 1300-годишната ни история на нация и страна. Ще успеем дружно да преведем хората през рецесиите, в случай че има съгласие сред институциите. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова приветства жителите и гостите на Гурково, където беше посетител на празника на общината.

Йотова се обърна с апел към идващите народни представители да работят за хората и да оферират съответни решения на проблемите им. „ Беше сложено положително начало, би трябвало да се доразвият обществените ограничения, с цел да се изпревари растящата инфлация “, уточни тя.

Вицепрезидентът благодари на управлението на община Гурково и кмета Мариан Цонев за грижите, които поставят, с цел да поддържат жива общината, и макар компликациите притеглят вложения, които основават работни места. На извършена по-рано среща на Илияна Йотова с общинското управление бяха разисквани проблемите на общината, главен от които е обезлюдяването.

В приветствието си към жителите на Гурково вицепрезидентът посочи дългата история и магията на този завършек на България и изрази вяра повече младежи да виждат своето бъдеще тук.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР