Илияна Раева втрещи с външния си вид Илиана Раева изненада

...
Илияна Раева втрещи с външния си вид Илиана Раева изненада
Коментари Харесай

Наистина ли се помисли за Кралица

Илияна Раева втрещи с външния си тип

Илиана Раева изненада публиката на „ Денсинг старс ” със чудноват аксесоар а главата. Явно е желала да се наконти като Клеопатра или минимум като Шер с това нещо върху косата. Подобно на абажур, единствено, че плетен на една кука. Аксесоарът, с който се появи в ефир някогашната шампионка и прелест като че ли бе открит на дъното на някоя ракла на баба, прикрит там от години.

Докато булката на Наско Сираков не реши да го извади на бял свят.Но пък би трябвало да признаем, че Раева изглеждаше много величествено с него и се държеше съвсем като кралица с това създание на ръчния труд обсипано с куп пискюли и джунджурии.Повечето от феновете изрекоха мнение, че Илиана им наподобява повече от комично с това създание на главата, напомнящо на нощна лампа.

Но има и такива, които са безапелационни, че каквото и да си постави на главата такава хубава и поддържана жена като нея, с изтънчено поведение е напряко зашеметяваща и нищо не може да съсипе имиджа й на ВИП дама, потвърдила се пред обществото. Само, че поетесата Димана Йорданова се опита да се подиграе с Илиана Раева като в профила си във фейсбук я дефинира, че от жури се е трансформирала „ абажури ”с този чудноват аксесоар.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР