Илиян Стефанов ще се завърне в стартовата единайсеторка на Левски

...
Илиян Стефанов ще се завърне в стартовата единайсеторка на Левски
Коментари Харесай

Основен играч се завръща в редиците на Левски, Мъри обмисля вратарска рокада

Илиян Стефанов ще се завърне в стартовата единайсеторка на Левски за семейството на ФК ЦСКА 1948. Двубоят е в събота, 29 октомври, от 17:30 часа на " Герена ". Стефанов не игра против Локо (Пд). Той остана неизползвана запаса поради травма в глезена. След травмата на Билал Бари Илиян е употребен на върха на офанзивата. В случаите, в които той е на терена дружно с Ивелин Попов, двамата се въртят в нахлуване.

В последните дуели Левски си изпати от неумението да бележи. Тимът е в серия от три мача без победа. Нещо повече - в последните си 5 срещи не е вкарал повече от веднъж, като не съумя да се разпише против Септември (Сф) (0:0). За последно " сините " означиха 2 попадения във безконечното дерби с ЦСКА (2:0).

Лек проблем след конфликта с Локо Пд има Филип Кръстев, който пострада след единоборство.
 Станимир Стоилов: На този стадий нищо не може да се направи, обикновено е хората да са обезпокоени за Левски
Станимир Стоилов: На този стадий нищо не може да се направи, обикновено е хората да са обезпокоени за Левски

" Има и неточности на растежа "

На " Герена " се разисква и вратарска рокада след равенството 1:1 против Локо (Пд), твърди " Тема спорт ". Гостите стигнаха до точка с единствения си прецизен удар в мача, дело на Джовани, а при обстановката 17-годишният пазач на " сините " Пламен Андреев не се намеси добре. Той застана под рамката след гафовете на опитния Николай Михайлов в реванша с малтийския Хамрун, довели до отпадане от Лигата на конференциите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР