Илиян Стефанов изгуби титулярното си място в Левски през първия

...
Илиян Стефанов изгуби титулярното си място в Левски през първия
Коментари Харесай

Илиян Стефанов: Беше добра идея да изиграем толкова много контроли

Илиян Стефанов изгуби титулярното си място в Левски през първия полусезон, само че в този момент е окуражен да играе по-често и да помогне на " сините ".

Столичният отбор се завърна от лагера си в Турция.

" Лагерът беше пълностоен, съумяхме да осъществим това, което искаше треньорът. Всичко, което той изискваше като игрова конюнктура, го постигнахме. Очаквам да се представим доста добре и по най-бързия метод да се нагодим към по-различното време, което е тук и към терените, които не са толкоз положителни ", разяснява Стефанов на летище " София " при връщането на тима.

Играчът на столичани е удовлетворен, че е получил игрови минути по време на инспекциите.

" Във футбола непрекъснато се разделяме с футболисти, местата се запълват. Ние ще се опитаме да помогнем на тези, които са пристигнали, с цел да влязат по най-бързия метод. Беше добра концепция да се играят повече мачове по време на подготовката, защото по време на сезона си стеснен откъм смени, не всички футболисти играят. Полезно е за самите нас да натрупаме игрови минути и да си върнем формата, други да надскочат себе си ", сподели още той.

Според него слабата форма на тима в края на първия полусезон ще стимулира сътрудниците му да играят по-добре през втората част от акцията.

" Аз съм доста окуражен, лагерът мина сносно за мен, с треньора непрекъснато си споделяме. Той сподели какви са условията му към мен, аз ги извършвам, оказва помощ ми да върша неща, които са ми малко по-трудни. Играя и на позиции, разнообразни от моята, да вземем за пример като централен нападател, само че за тима съм податлив постоянно да оказвам помощ, където и да е. Доволен съм от това, което демонстрирах. Разочарование беше в края на първия полусезон, само че и много добър мотор за втората част от сезона. Ще го използваме по най-силния метод това неща ", приключи Илиян Стефанов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР