Илиян Радулов се класира за полуфиналите на сингъл и на

...
Илиян Радулов се класира за полуфиналите на сингъл и на
Коментари Харесай

Илиян Радулов се класира за полуфиналите на сингъл и на двойки на турнир на ITF във Вашингтон

Илиян Радулов се класира за полуфиналите на сингъл и на двойки на шампионата за юноши и девойки от категория J300 на ITF във Вашингтон (САЩ).

Поставеният под №2 при юношите българин победи с 6:2, 6:1 Сайръс Маджуб от Съединени американски щати. Това е трета победа за Илиян на шампионата при единствено един изгубен сет. За място на финала Радулов ще играе против различен представител на домакините Александър Фрусина.

В шампионата на двойки Радулов е на полуфинал в тандем с Тянхуей Джан от Китай. За място на финала Радулов и Джан ще играят против американците Кайлан Бигън и Мийка Бигън.

Росица Денчева отпадна на четвъртфиналите на сингъл при девойките. Българката отстъпи с 3:6, 1:6 на първата сложена Маю Кросли от Япония. Преди този мач Денчева реализира две безапелационни победи без да загуби сет.

Илиян Радулов, Росица Денчева и Елизара Янева вземат участие на шампионата като част от тима на ITF. От 3 септември те стартират присъединяване на US Open.



България ще бъде показана от Илиян Радулов при юношите и Ива Иванова, Росица Денчева и Елизара Янева при девойките на Откритото състезание на Съединените щати по тенис.

Адрияно Дженев няма да може да взе участие заради травма.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР