Илиян Радулов при юношите и Росица Денчева при девойките се

...
Илиян Радулов при юношите и Росица Денчева при девойките се
Коментари Харесай

Илиян Радулов и Росица Денчева на четвъртфинал във Флорида

Илиян Радулов при юношите и Росица Денчева при девойките се класираха за четвъртфиналите на шампионата на клей " Еди Хер " в Бредънтън, Флорида (САЩ) - едно от най-силните и влиятелни надпревари по тенис за възрастовите групи от 12 до 18 година

Радулов, подложен под №7 на сингъл при юношите до 18 година, победи с 6:4, 6:2 №12 в схемата Кевин Едетгрен от Швеция. Това е трета поредна победа за Илиян при единствено един изгубен сет. За място на полуфиналите Радулов ще играе против Андрин Касанова от Швейцария.

15-годишната Денчева победи при девойките с 6:3, 2:6, 7:5. Габриела Броадфут от Република Южна Африка. Това също е трета поредна победа за Роси на шампионата.

През предходната година Денчева стана шампионка на сингъл и втора при дуетите в шампионата при девойките до 14 години.

Междувременно, Иван Иванов отстъпи на четвъртфиналите на шампионата на клей " Еди Хер " в Бредънтън, Флорида (САЩ) - едно от най-силните и влиятелни надпревари по тенис за възрастовите групи от 12 до 18 година

Българинът загуби с 6:7(4), 6:4, 3:6 от Ханс Кийтън от Съединени американски щати. Преди този мач Иванов три следващи победи, без да загуби сет.

Иван Иванов е част от тима на ITF до 14 година за присъединяване в влиятелните шампионати " Еди Хер " и " Ориндж Боул " в Съединени американски щати. Това е следващото огромно самопризнание за младите български гении и работата с подрастващите на Българската федерация по тенис. Това е и изключителна опция за младите тенисисти да пътуват до висококачествени юношески шампионати, под управлението на формален треньор на ITF.

От 4 декември Иванов ще взе участие в още един шампионат в Съединени американски щати, а от 13 декември ще играе на неофициалното международно състезание по тенис за юноши и девойки " Ориндж Боул ". 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР