Илиян Найденов си пада по Александра Гърдева, Виктор е застрашен! Бившият

...
Илиян Найденов си пада по Александра Гърдева, Виктор е застрашен!
Бившият
Коментари Харесай

Обрат! Алекс изневерява на Виктор с бившия на Джулиана Гани?

Илиян Найденов си пада по Александра Гърдева, Виктор е заплашен!
Бившият брачен партньор на Джулиана Гани заплашва връзката на Алекс и Виктор от „Ергенът“. Това стана ясно на снощното празненство по случай финала на предаването, което се състоя в столично заведение.



Илиян Найденов е участвал на празненството, като явно е бил поканен от Алекс. Двамата работят дружно, защото психоложката е рекламно лице на чайовете за намаляване на фитнес инструктора.

Появи се обаче забавна фотография от купона, на която са Виктор, Алекс и Илиян. Случайно или не, хипнотерапевтката държи ръката на Найденов и си я е поставила доста покрай чатала му, което приказва за някаква фамилиарност сред тях.

Дали Алекс към този момент поставя рога на Виктор, макар че са дружно от единствено седмица, не е ясно. Едва ли обаче има мъж, на който да му е прелестно дамата до него да се държи по този начин интимно с различен мъж.

Александра показа в ефир, че е доста свободолюбива и своеволна, до момента в който Виктор бил ревностен. Тя сподели, че това може да е проблем, тъй като за нея не е нищо да се флиртува с един мъж, до момента в който имаш връзка с различен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР